Friday, May 15, 2009

PRICE LISTS




































Flavours
Vanilla
Chocolate
Orange

Fillings (strawberry/roselle/pineapple/peanut/chocolate chips/almond/walnut)

* additional RM 0.30 and above for individual packaging

* Only 1 Flavour per box. Buy more than 1 box, can mix flavours

* Prices are subjected to change without prior notice




13 comments:

:: HUSNA :: said...

hi ecar.. congrats dgn biz cupcakes u... semoga terus maju...

better u add widget shoutbox at your blog.. senang sape2 nk tgglkan mesej...

just opinion... hihi

cupcake-caR said...

HUSNA: tenkiu..ameen.. i dh add shoutbox (demi mngikut saranan Husna)..hehe..

danish said...

hai k.ecar...
leh x show pic size cup cakes..senang nk tau bsr mane size2 yg k.ecar bgtau 2..hehe..

ok..tq

cupcake-caR said...

danish: oraits..nnt k.e-caR hapload gmbr cup itew..;-)

... said...

salam e-car,

boleh bagitahu tak sizes S, M & L tu approx. brapa ya in diameter?

thanks!

Suliana said...

salam kak e-car,
kek yang sangat cantik & berminat..bday my son bulan ni..kalau saya kat area ampang, camana nak amik or akak ada wat delivery ke??

::cupcake-caR:: said...

Suliana:
klu nk delivery kena charge rm30.. or leh self-collect kt Bdr Seri Putra, Bangi..

mama naufal said...

hi kak ecar,napelah akak duk jauh sgt.. wat lah delivery sampai ke jb kak.. huhuhu.. sedih tul saya, dpt dgr komen org lain jek.. birth naufal bulan 3, teringin sgt nak order kek dr air tangan akak yg lentiks tu..

::cupcake-caR:: said...

mama naufal:
alahai..jauhnyer kt JB..tu kena discuss ngn courier service dlu dear..

mama c'fa said...

bape lame nk order cup cke ye?klu nk mix flava boleh ke?

MuzZz said...

Salam..
Akak, sy berminat gak nak join kelas akak..tapi cane nak arrange yer?ada schedule pape tak?

::cupcake-caR:: said...

mama c'fa:
at least 1 week in advance.. but, sumetimes i do accept last min. order..tp, b'gntung pd thp kebizian time tue.. tak boleh mix flavour in 1 box..klu more than 1 box, boleh..

MuzZz:
salam..klu b'minat leh email ahkak kt shizuecaR@yahoo.com

utk schedule class, leh click sini:

http://cupcake-car.blogspot.com/2010/02/quick-link.html

ct shah said...

salam kak.saya nak tanya kalau saya nak order cake mcm puteri sara azalea (anak pn farah sarakids) yg bentuk macam buku yg ada cowboy theme tu bape harganya ek?cuma bezanya instead of cowboy,saya nak letak barbie theme yg cute ngn gambar anak saya.

Blog Widget by LinkWithin