Sunday, May 24, 2009

Hepi Besday, Fariza!!

dis black-and-white-photocake ordered by Fariza on her besday..TQ!!









5 comments:

wani esmail said...

if like this brp rm? brp kg ni kak?? and what flavor? heee... mesti akak pening banyak betul tanye kan.. nak order for next week masih boleh ke?? and boleh deliver to gombak?

cupcake-caR said...

wani: hehe..xper byk tnye..kt sini mmg kaunter p'tnyaan..nie photocake wif chocolate moist flavour.. 1kg+..price rm60.. blh deliver kt area kl/sgor..anythg jz email me hokeyy..;-)

yantie said...

Salam... hai kak ecar...saya dah lama mengenali akak melalui Friendster...bnyak saya bace comment tentang susu badan secara exclusive. saya baru melahirkan anak Feb aritu, tp saya sedih sgt2 sbb tak dapat breastfeed anak saya lg..hingga 2bulan saje krana sbb2 tertentu.banyak juga gambar2 akak saya dah tgk.Dalam Susuibu.com pun saya jadi pembaca setia SI...tak sangka jumpa akak kat situ gak...n kat blog ni saya dpat tau akak dah pandai buat cup cake pulak erk...saya mmg suke tgk n mkn cup cake yg comeii2 cam akak buat tu..huhuuu saya bangga tgk perkembangan akak...harap boleh order dgn akak suatu hari nant.n x lupa juga saya doakan akak agar dapt menimang cahaya mata ke 2 pula..

yantie said...

Salam... hai kak ecar...saya dah lama mengenali akak melalui Friendster...bnyak saya bace comment tentang susu badan secara exclusive. saya baru melahirkan anak Feb aritu, tp saya sedih sgt2 sbb tak dapat breastfeed anak saya lg..hingga 2bulan saje krana sbb2 tertentu.banyak juga gambar2 akak saya dah tgk.Dalam Susuibu.com pun saya jadi pembaca setia SI...tak sangka jumpa akak kat situ gak...n kat blog ni saya dpat tau akak dah pandai buat cup cake pulak erk...saya mmg suke tgk n mkn cup cake yg comeii2 cam akak buat tu..huhuuu saya bangga tgk perkembangan akak...harap boleh order dgn akak suatu hari nant.n x lupa juga saya doakan akak agar dapt menimang cahaya mata ke 2 pula..

cupcake-caR said...

yantie: salam..wahhh, t'haru dgr ade org slalu ikuti p'kembangan k.e-caR..thn. yer..

psl BF tue, yantie leh YM k.e-caR x? (id:shizuecaR)..nnt kite discuss psl tue..yr Qaisara bru 3 mths..lum t'lmbt lg nk BF her.. ade yg x BF smpi 6 bln pun blh kemabli BF..yg pntg kena USAHA KERAS..

Blog Widget by LinkWithin