Thursday, January 7, 2010

Happy 5th Anniversary Eliza & Sharmy!!

this cute+sweet+lovely cupcake requested by Eliza on her 5th anniversary..my loyal customer nie..hehe..






Testimoni: ni haa saje nk suh sis ecaR tgk betapa riri n eiymann sgt suka cuppies anniversary itu hari..ya allah memang sedap pun kak! kek nye lembut, buttercream pun sedap..buttercream tu riri panggil aiskrim hehheheh..

4 comments:

norfaizah said...

klu nk order cup cakes yg macam eliza ni blh? nk order 9 cups je?ke ade minimum order? estimate bape harge ek? cube tgk kat price tp x berjaya identify jenis cup cakes ni.;)

::cupcake-caR:: said...

yerp, blh..yg ni customized cupcake.. min order 9pcs.. size L only..approx. rm4/pc (depends on design)..klu b'minat, leh email me at shizuecaR@yahoo.com

Hanis said...

salam..sis :) saya nak tanye kalau cupcakes nih nk tempah dlam 6pcs brape ea? delivery ke nih ? kalau ke melaka dalam brape ea postage nyer ?

::cupcake-caR:: said...

Hanis:
salam Hanis..cupcake cmnie starting rm4++/cup (depends on design)..fr the time being, ahkak x dpt delivery cupcake by post.. blh htr sndiri by car..klu kt mlaka tu mmg ahkak pnh htr sndiri..tp, agk pricey lar delivery charge..

Blog Widget by LinkWithin